Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bashkia Klos organizoj sot Festivalin Folklorik Kombëtar “Fest Folk Klosi 2019”

Bashkia Klos organizoj sot Festivalin Folklorik Kombëtar “Fest Folk Klosi 2019”, duke u dhuruar kështu banorëve të këtij qyteti një ditë plot këngë e valle.

Përformuan në këtë aktivitet grupe nga të gjitha trevat Shqiptare për të cilat në fund të festivalit u dhanë edhe çmime të ndryshme.

Nuk munguan për realizimin e këtij aktiviteti edhe bashkëpunimet me emra e subjekte të shumta,dashamirës të këngës e valles.

Folku është vlerë dhe vlerat duhen gjithmonë të ruhen, mbrohen e promovohen dhe kjo më së shumti është detyrë e institucioneve.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *