Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bashkia e Klos mirëpriti Prefektin e Qarkut Dibër, Z. Nexhbedin Shehu

Dy nënkryetaret e Bashkisë Klos, Znj. Adelina Laçi dhe Z. Armand Gjini mirëpriten Prefektin e Qarkut Dibër, Z. Nexhbedin Shehu. Qëllimi i këtij takimi kishte të bënte mbi problematikat e ndryshme që jane shqetësuese per komunitetin e kesaj zone si dhe masat e ndërmarra nga ana e kësaj Bashkie per zgjidhjen e tyre.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *