Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bashkia Klos bëhet pjesë e Projektit të Këshillit të Europës për “Binjakëzim” i zhvilluar në Itali

Bashkia Klos bëhet pjesë e një projekti serioz të Këshillit të Evropës për Binjakëzimin e 14 Bashkive te Republikes së Shqipërise i cili u zhvillua ne Itali.

Solidariteti, emergjencat civile, zhvillimi i infrastruktrës, kujdesi për fëmijët, e projekte të tjera ambicjoze, ishin në vëmendje të këtij projekti shumë ambicioz.

Pjesë e këtij takimi ishte dhe kryetari i Bashkisë Klos  z. Ilmi Hoxha me stafin e tij.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *