Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

EDICIONI I DYTË I “FEST-FOLK KLOSI 2019”

EDICIONI I DYTË I “FEST-FOLK KLOSI 2019”

Zyra e Arsimit dhe Kulturës Bashkia Klos dhe Grupi Folklorik “Petralba” Klos, mbështetur nga kryetari i Bashkisë Klos zoti Ilmi Hoxha.

Shpallim zyrtarisht datën 13 tetor 2019, ora-10:00, zhvillimin e edicionit dytë të Festivalit Folklorik Mbarëkombëtarë, “Fest-Folk Klosi 2019.”

Marrin pjesë grupe nga:

Shqipëria,Kosova,Maqedonia,Mali i zi dhe Diaspora.
Festivali do të ketë karakter garues ku juria e caktuar profesionale do të ndaj çmimet fituese.

Stafi organizatorë
Bashkia Klos
Zyra e Arsimit dhe Kulturës Bashkia Klos
Grupi Folklorik “Petralba” Bashkia Klos

Mbështetur nga Kryetari i Bashkisë Klos

Z. Ilmi Hoxha.

Drejtor i festivalit – Ikli Punavija
Udhëheqës artistik – Ferit Hoxha
Skenarist – Hamdi Hysuka

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *