Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Njoftim!

Në vijim të udhëzimeve të Ministrisë së Shëndetsisë dhe Mbrojtjes Sociale, Bashkia Klos ju rikujton se qytetarët që e kanë të nevojshme marrjen e shërbimeve që ofron bashkia mund t’i drejtohen me kërkesë nëpërmjet postës ose email dhe aplikimeve online te e-albania. Administrata e bashkisë do t’i shqyrtojë këto kërkesa deri në plotësimin e këtyre shërbimeve nëpërmjet postës ose online me email dhe e-albanias pa qene nevoja që qytetari të paraqitet në ambientet e bashkisë.

Duke ju kërkuar mirëkuptimin tuaj ju sigurojmë që administrata e bashkisë është në dispozicionin tuaj dhe në gatishmëri për të suportuar çdo lloj situate.

Numrat e kontaktit për çdo kërkesë apo nevojë të qytetarëve për çdo njësi administrative janë:

Njësia Administrative Klos
👉Blerina Pllumbi – 0696105586 – Administratore

Njësia Administrative Suç
👉 Mojsi Jazi – 0686909416 – Administrator

Njësia Administrative Gurrë
👉 Kastriot Pjetri – 0684197887 – Administrator

Njësia Administrative Xibër
👉 Elton Dalliu – 0685190376 – Administrator

Kontakto👇
Email : bashkia.klos@yahoo.com
Ju lutem kufizoni lëvizjet dhe respektoni rregullat për parandalimin e përhapjes së #COVID-19🦠
FRIKË JO, KUJDES PO

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *