Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Komisione konstatimi për t’ju ardhur në ndihmë pensionistëve

Bashkia Klos ka ngritur komisione të posaçme për t’ju ardhur në ndihmë personave pensionit të vetmuar dhe personave me aftësi të kufizuar. Përmes një urdhëri të ngritur nga Kryetari i Bashkisë, këto komisione do të jenë në funksion të qytetarëve nën rolin e kujdestarit për të përmbushur nevojat e tyre.
Ky urdhër do të funksionoje me qëllim identifikimin dhe kryerjen e shërbimeve sipas nevojës ( shërbime për ushqim, ilaçe mjekësore apo nevoja të tjera) për pensionist të vetmuar apo dhe personave me aftësi të kufizuar, banorë të Njësive Administrative Klos, Suç, Xibër dhe Gurrë.
Kontaktet e personave që janë vënë në dispozicion nga ana e bashkisë janë si më poshtë:
🔘Njësia Administrative Klos
1-Blerina Pllumbi-Administratore
👉0696105586
2-Xhaferr Krosi
3-Ervis Kadiu
4-Fatos Ruçi
5-Kadri Dema
6-Shkëlqim Deda
🔘Njësia Administrative Suç
1-Armand Gjini
👉0694088139
2-Mojsi Jazi- Administrator
👉 0686909416
3-Arjan Kaziu
🔘Njësia Administrative Xibër
1-Elton Dalliu- Administrator
👉0685190376
2-Albert Kurti
3-Asim Topalli
🔘Njësia Administrative Gurrë
1-Kastriot Pjetri -Administrator
👉0684197887
2-Mustafa Hajdini
3-Matilda Qosja

Vetëm nëpërmjet marrjes së masave të veçanta për parandalimin e përhapjes së infeksionit të shkaktuar nga Covid-19 do mundemi ta kalojmë bashkë këtë situatë.
#bashkëmundemi
#unëqëndrojnështëpi
Frikë JO, Kujdes PO shumë madje✅

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *