Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Dëgjesë publike në Nj.A. Xibër datë 28.10.2020 .

Dje me datë 28.10.2020, ora 13:00, në Njësinë Administrative Xibër u zhvillua dëgjesa publike për hartimin e Buxhetit dhe Paketës Fiskale për vitin 2021. Të pranishëm në dëgjesë ishin Kryetari i Bashkisë z.Ilmi Hoxha me stafin e tij, si dhe banorët e zonës dhe grupet e interesit. Gjatë takimit u diskutua për problematikat dhe zgjidhjet e mundshme për tu përfshirë në buxhetin e vitit të ardhshëm. Fokusi kryesor për investime u vu re nga kërkesat e banorëve, për investime në infrastrukturën rrugore, kanale vaditëse, qendra shëndetësore dhe shkolla etj

.#dëgjesapublike2020#Buxheti2021#transparencë#bashkëqeverisje#NjesiaAdministrativeXiber

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *