Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vijon rehabilitimi i rrugëve në Njësinë Administrative Xibër.

Njësia Administrative Xibër

Përfundon rehabilitimi i rrugës në lagjen Splaj të fshatit Xibër Hane. Është bërë i mundur shtrim dhe pastrim rruge, hapje e kanaleve anësore si dhe vendosje tumbinash në vendet e nevojshme.Ndërkohë, Drejtoria e Infrastrukturës dhe Shërbimeve ka nisur punën për rehabilitimin e aksit kryesor të fshatit Xibër Hane që lidh fshatin me Njësinë Administrative Xibër.

#rrugët_që_duam#çdo_ditë_një_ndryshim_i_ri#çdo_ditë_në_shërbim_të_komunitetit

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *