Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

DËGJESË PUBLIKE BASHKIA KLOS NJA GURRË .

Edhe në Njësinë Administrative Gurrë u zhvillua sot dëgjesa publike, për hartimin e projekt buxhetit 2020. Pas takimit në fshatin Kurdari NJA Suç, i gjithë stafi i bashkisë u zhvendos në Gurrë ku u diskutua për kërkesat e nevojat e qytetarëve. U parashtruan kërkesa më së shumti që lidhen me infrastrukturën në disa fshatra të Njësisë si dhe problemin e vazhdueshëm për ujin vaditës, problemet nëpër shkolla, riparimin e urave, etj .
Vetë përfaqësuesit e bashkisë u kujdesën që kërkesat e banorëve të meren ne konsiderate në hartimin e projekt buxhetit 2020. Pjesmarrja e qytetarëve ishte aktive duke vazhduar nga kryetari fshatit, mesues, drejtorë shkolle, banorë nga gjithë fshatrat e njësisë.
Takimi u zhvillua në orën 15:00 në Njësinë Administrative Gurrë

Stafi i bashkisë ishin:
1-Kryetari Z.Ilmi Hoxha
2-Kryetaria e Keshillit Bashkiak Znj.Valbona Kola
3-Nënkryetari Z.Armand Gjini
4-Sekretari i Këshillit Bashkiak Z.Spartak Vokrri
5- Drejtoresha e Financës Znj.Fitnete Krosi
6- Drejtori i shërbimeve Z.Jetmir Dedolli
7- Përgjegjëse e planifikimit dhe ndjekjes së investimeve Znj.Amareta Mirdita
8- Specialiste e marrëdhënieve me publikun dhe median Znj.Matilda Lleshaj.
9- Administratori i Njësisë Gurrë Z.Kastriot Pjetri .

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *