Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

DËGJESË PUBLIKE BASHKIA KLOS NJA SUÇ .

Sot më, 20 Nëntor 2019 ora 13:00 u mbajt dëgjesë publike në kuadër të hartimit të projekt buxhetit për vitin 2020, në Njësinë Administrative Suç, në fshatin Kurdari.
Pjesmarrja nga qytetarët e zonës ishte e lartë nga të gjithë sektorët , si drejtorë shkolle , mësues, punonjës të njësise, fermere, sipermarrës … etj.‌ Në diskutim u propozuan një sërë kërkesash e nevoja nga qytetarët si prioritet iu dhanë, ujit të pijshëm, ujit vaditës, kanaleve të ujrave të zeza, shtrimi i rrugëve në lagje të caktuara, investimet nëpër shkolla, investime në kulture, etj. ‌Dëgjesa u zhvillua me sukses pasi pati përfshirjen e të gjithë pjesmarrësve.

Stafi i bashkisë ishin:
1-Kryetari Z.Ilmi Hoxha
2-Kryetaria e Keshillit Bashkiak Znj.Valbona Kola
3-Nënkryetari Z.Armand Gjini
4-Sekretari i Këshillit Bashkiak Z.Spartak Vokrri
5- Drejtoresha e Financës Znj.Fitnete Krosi
6- Drejtori i shërbimeve Z.Jetmir Dedolli
7- Përgjegjëse e planifikimit dhe ndjekjes së investimeve Znj.Amareta Mirdita
8- Specialiste e marrëdhënieve me publikun dhe median Znj.Matilda Lleshaj.
9- Administratori i Njësisë Suç Z.Moisi Jazi.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *