Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

DËGJESË PUBLIKE BASHKIA KLOS NJA XIBËR.

Sot më, 21 Nëntor 2019 ora 14:30 u mbajt dëgjesë publike në kuadër të hartimit të projekt buxhetit për vitin 2020, në Njësinë Administrative Xibër.
Përfshirja e qytetarëve ishte maksimale, ata shprehën kërkesat e nevojat e tyre dhe propozuan ide, sesi mund të bëhet më e mira për komunitetin.
Problemet më kryesore që u evidentuan nga qytetarët dhe u propozuan të përfshihen në projekt buxhetin e vitit 2020 ishin :
– Infrastruktura, shtrimi i rrugëve.
– Riparimi i urave që lidhin fshatrat e lagje të caktuara të njësisë.
– Kanalet vaditëse
– Problemet me shkollat
-Lagje të bllokuara në mungesë të infrastrukturës.
E shumë nevoja të tjera.

Stafi i bashkisë ishin:
1-Kryetaria e Këshillit Bashkiak Z.Valbona Kola
2-Nënkryetari Z.Armand Gjini
3-Nënkryetarja Znj.Adelina Laçi
4-Sekretari i Këshillit Bashkiak Z.Spartak Vokrri
5- Drejtoresha e Financës Znj.Fitnete Krosi
6- Drejtori i shërbimeve Z.Jetmir Dedolli
7- Përgjegjëse e planifikimit dhe ndjekjes së investimeve Znj.Amareta Mirdita
8- Specialiste e marrëdhënieve me publikun dhe median Znj.Matilda Lleshaj.
9- Administratori i Njësisë Xibër Z.Elton Dalliu .

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *