Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bashkia Klos shtron nje iftar per ndere te agjeruesve musliman

Me rastin e muajit te Shejte te Ramazanit,Bashkia Klos me ne Krye kryetarin e saj Z. Basir Çupa se bashku me bashkepuntoret dhe dashamiresit e kesaj Bashkie shtroj nje iftar per ndere te agjeruesve musliman te kesaj Bashkie.

Ne fjalen e tije pershendetese kryetari i kesaj Bashkie Z. Basir Çupa i uroj te gjithe besimtaret musliman që Ramazani t’ju sjellë çdo të mirë në jetë, harmoni, mireqënie dhe dashuri në familjet tuaja,po ashtu ju uroj gezuar Naten e Kadrit!

Ne kete iftar na nderonin me prezencen e tyre edhe miq dhe dashamires te kesaj Bashkie si           Z. Kreshnik Çollaku ( Kryetar i Departamentit te Politikes se Jashtme · Tirana, Albania Anetar Keshilli Kombetar PD / Anetar Kryesia PD), Arjan Lika (Kryetar i PD-s Mat),Myftiu i Matit Z.Valdrin Mera dhe te tjere, te cilet i falenderojme per prezencen e tyre

Me myftinin Mat e cila drejtohet nga Z .Valdrin ,bashkia jone ka nje bashkemunim te fryteshem ne restaurimin dhe ndertimin e disa xhamijave si ne fshatin Rrip,Kurdari dhe ne fshatin Suç qe eshte ne ndertim e siper!

 

 

 

   

    

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *