Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Shtrimi i rruges ne fshatin Gurrë e Madhe ne Njesine Administrative Gurre, Bashkia Klos

Nisen  punimet per shtrimin e rruges ne fshatin Gurrë e Madhe ne Njesine Administrative Gurre , Bashkia Klos ku afersisht do te shtrohen 1000 m rruge me beton,ne segmentet me problematike te ketij fshati!

Punimet per shtrimin e ketyre segmenteve po realizohen  nga bashkepunimi i Kryetarit te Bashkis Klos  Z. Basir Çupa dhe Z. Asllan Muharremit! Perpjekja e madhe dhe e vazhdueshme e Kryetarit te Bashkise Klos beri te mundur pavarsishte veshtiresive qe kjo nisme te mos ndaloj!

Nje merit te vacant ka Z. Asllan Muharremi, i cili eshte njeri i sukseshem,nje njeri qe nuk mjaftohet asnjehere kur duhet te ndihmoje zonen e tij.E nisi me rikonstruksionin e kulles se tij dhe ndertimin e hotelit ,te cilat e bejne Gurren shume shpejt te njihet ne mbare vendin dhe  ajo qe eshte me e rendesishme ka te beje me shendrimin  e kesaje zone ne nje pike te rendesishme dhe terheqese per turistet e huaj.

Nje njeri i nderuar qe gjithnje shikon si te permiresoje jeten e zones se tij,nje njeri qe asnjehere nuk na thote jo ne projektet  per Gurren. Fjalet nuk majftojne per ta falenderuar e as per te pershkruar zemren e madhe te Z. Muharremi ,kete e tregojne veprat e tije.

 

Ndaj do ti jemi gjithnje mirenjohes per punet e bera dhe besojme se do ta kemi gjithnje  ne krah per projekte te tjera ne zonet e Gurres!

Kryetari  i Bshkise Klos Z. Basir Çupa dhe z. Asllan Muharremit  do te jene gjithmone perkrah njeri-tjetrit  per te realizuar cdo projekt qe i vjen ne ndihme kesaj zone!

 

 

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *