Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bashkia Klos i jep “ÇERTIFIKAT MIRENJOHJE” Fondacionit “Mirësia”!

Bashkia Klos me ne krye Kryetarin e saje  Z. Basir Çupa i dha  “ÇERTIFIKAT MIRENJOHJE”  Fondacionit “Mirësia” me Drejtor Z. Korab Kaja me motivacioni: “Per Kontributin dhe mbeshtetjen e vashdueshme  qe ka dhene per  familjet ne nevoje te Bashkise Klos”!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *