Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bashkia Klos në bashkëpunim me Ushtrinë vendosin urë tip Bel në Xibër Murrizë

Vazhdojmë punën në terren për të rehabilituar akset rrugore në Bashkinë Klos.

Si pasojë e reshjeve të dendura janë shfaqur probleme në rrugën e Fshatit Xibër Murrizë, ku po punohet intensivisht për pastrimin e rrugës dhe kanaleve kulluese.

Gjithashtu, po punohet për rehabilitimin e shtratit të lumit dhe ngritjen e argjinaturës për mbrojtjen e rrugës.

Bashkia Klos në bashkëpunim me Ushtrinë Shqiptare po punojnë për vendosjen e një ure tip Bel duke u ardhur në ndihmë banorëve të kësaj zone.

#Nëkryetëdetyrës

#SkaKohëPërPushim

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *