Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bashkia Klos në terren pas problematikave si pasojë e motit të keq

Drejtoria e Infrastrukturës dhe Shërbimeve, gjendet në terren për të menaxhuar dhe për t’ju përgjigjur në kohë rekord problematikave si rrjedhojë e kushteve të vështira të motit që kanë prekur zonën.

Si pasojë e reshjeve të dendura janë shfaqur probleme në Njësinë Administrative Xibër, në fshatin Xibër Murrizë dhe në Njësinë Administrative Klos në fshatin Bel.

Në terren, punonjësit e rrugëve rurale po pastrojnë edhe kanalet kulluese duke bërë të mundur mos akumulimin e ujit.

#Nëkryetëdetyrës👐🚒

#SkaKohëPërPushim💪

#TëBashkuarJoTëNdarë

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *