Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bashkia Klos merr masa për parandalimin e virusit Covid-19.

Bashkia Klos merr masa për parandalimin e virusit Covid-19.
Te enjten me datë 12 Mars, nis dezinfektimi i gjithë qytetit me klor (Cl2), me konsultimin e Drejtorisë së Shëndetit Publik (DSHP).
Drejtoria e Shërbimeve Bashkiake dhe Rrugëve Rurale u kujdes që të dezinfektohen çdo lagje e rrugë të qytetit.
FRIKE JO, KUJDES
#UnëQëndrojNëShtëpi
#bashkëmundemi

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *