Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Familjes së Xheladin Kurtit në fshatin Rripë i dhurohet një shtëpi kontenier

Ndërkohë që e gjithë bota është tronditur nga përhapja e virusit Covid-19, stafi i Bashkisë Klos u bë së bashku për të ndihmuar një familje të vetme, së cilës shtëpia i është dëmtuar rëndë nga tërmeti i 26 nëntorit.
Familjes së Xheladin Kurtit nga fshati Rripë të Njësisë Administrative Gurrë, iu dhurua një shtëpi kontenier për strehim pasi tërmeti i 26 nëntorit i dëmtoi rëndë shtëpinë. Me shumë sakrificë dhe punë të mirë, pavarësisht terrenit të vështirë ku familja ndodhej , stafi i Bashkisë Klos në bashkëpunim me Kishën Ungjillore “Rreze Drite Mat” finalizoi me sukses këtë nismë.
Falenderojmë pafund donatorët tanë, që sapo u njohën me rastin u treguan të gatshëm për ta ndihmuar këtë familje .
Faleminderit Pastor Gentjan Dervishaj dhe Pastor Ergys Abazi.
E gjitha puna u krye me kujdesin maksimal duke respektuar të gjitha rregullat, për të parandaluar përhapjen e virusit Covid-19.
#TiNukDoJeshKurrëVetëm
FRIKE JO, KUJDES PO

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *