Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Mbyllja e bareve, restoranteve, fast-food, lokale që ofrojnë shërbim ndaj klientit me qëllim parandalimin e virusit Covid-19.

Bazuar në Urdhërin e ardhur nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, ju bëjmë thirrje për mbylljen e të gjitha bareve, restoranteve, fast-food, lokaleve, që ofrojnë shërbim për klientët, në territorin e Bashkisë Klos, deri në datën 03. 04. 2020.
FRIKE JO, KUJDES PO

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *