Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

U zhvillua sot një takim me fermerë nga të gjitha Njësitë Administrative, me fokus kryesor mbështetje për #fermerin, si hallka më e rëndësishme e zhvillimit rural dhe ekonomisë bujqësore.

🎯Gjatë takimit diskutuam gjerësisht mbi politikat lokale të bujqësisë e zhvillimit rural, si dhe mirëpritëm ide dhe propozime nga vetë fermerët, lidhur me adresimin e nevojave të tyre për:

* Tregje bujqesore

* Pika grumbullimi

* Infrastrukturë agropërpunuese etj.

❇️#Mbështetje e vazhduar dhe e shtuar për #fermerët tanë, janë prioritet i qasjes së bashkisë tonë, për të siguruar më tej fuqizimin e ekonomisë bujqësore dhe zhvillimin rural që përkon me perspektivën e politikave qëndrore në vendin tonë.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *