Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

LAJM I MIRË PËR TË GJITHË FERMERËT!

Të gjithë fermerët shqiptarë që kultivojnë grurin në tokat e tyre, do të mbështeten financiarisht nga qeveria me 30.000 lekë për çdo hektarë të mbjellë

Të gjithë fermerët shqiptarë që kultivojnë grurin në tokat e tyre, do të mbështeten financiarisht nga qeveria me 30.000 lekë për çdo hektarë të mbjellë 🌾

🗓Duke filluar nga data 1 deri më datë 23 shtator aplikimet do të kryhen online në e-Albania, dhe përfitues do të jenë si fermerët individualë, ashtu edhe Shoqata të Bashkëpunimit Bujqësor, si dhe persona fizik ose juridik👩🏻‍💻🧑‍💻📲🤝

🟢Aplikantët mund të asistohen nëpërmjet numrit jeshil 08008383, nga specialistët e Agropika-ve dhe Agjencive Rajonale të Ekstensionit Bujqësor në territor🚜🌾👩🏻‍🌾🧑‍🌾

#TëBashkuarJoTëNdarë🫶

#ShqipëriaEArdhmjaJonë☀️🇦🇱

#SkaKohëPërPushim🏃🏃‍♀️

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *