Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

#Xibër 🍅 Në një nga parcelat e domateve në Shkalle📍

Në tokat e Z. Hasan Dalliu i cili me punë dhe përkushtim arrin të prodhoje deri ne 1000 KV domate në vit.

Domate që furnizojnë tregjet e Tiranës.

Zona e Xibrit njihet për kultivimin e domates, janë rreth 100 fermer në të gjitha fshatrat e Njësisë Administrative Xibër që kultivojnë domaten.

#Bujqësi#ProdhimeBio#domate#Xiber#shkalle #2021