Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vijon puna për rehabilitimin e rrugëve nëpër fshatra✅


Që nga shtrimi për herë të parë para shumë vitesh, Bashkia Klos ndërhyn me rehabilitimin e rrugës së Fshatit Patin, Njësia Administrative Klos.
Drejtoria e Infrastrukturës dhe Shërbimeve, nis shtrimin me çakull të rrugës kryesore dhe degëzimeve të lagjeve si dhe përfundimin e hapjes së kanaleve anësore.
Ndërkohë po punohet për vënien në punë të kanaleve vaditëse në të gjithë territorin e bashkisë.

#bashkia_që_duam #rrugët_që_duam #çdo_ditë_një_ndryshim_i_ri 🤗

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *