Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

NJOFTIM

Nga data 20.05.2020 zyra e aplikimit për Kartë Identiteti dhe Pasaportë pranë Bashkisë Klos ka rifilluar aktivitetin.
👉
*Aplikimi për ID (kartë identiteti) bëhet nëpërmjet rezervimit të takimit online për datën dhe orën që do të kryeni aplikimin në adresën elektronike të Aleat https://rezervo.aleat.al/ Pas aplikimit për takimin, një sms konfirmimi do ju mbërrije në celularin tuaj. Ruajeni këtë sms për ta treguar zyrës aplikimit Aleat në bashki për të vijuar normalisht procesin e aplikimit për ID.

* Aplikimi i formularit për lëshim ose rinovim të pasaportës (Formulari i vetëdeklarimit të Policisë) bëhet elektronikisht në adresën e shërbimit:
https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx… në portalin e-Albania, dhe pas marrjes së miratimit nga Policia do të mund të rezervoni daten dhe orën për takimin në Zyrat Aleat.

#Çdo_ditë_e_më_shumë_drejt_normalitetit☺️ #respekto_rregullat
#Zyra_Aplikimit_Klos

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *