Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vijon puna për rehabilitimin e rrugëve nëpër fshatra✅

Puna vazhdon me rehabilitimin e rrugës në lagjen ” Spile ” të fshatit Kurdari në Njësinë Administrative Suç, ku po punohet për shtrim dhe hapje kanalesh anësore .

#rrugët_që_duam
#bashkia_që_duam
#Klosi_që_duam✅✅✅

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *