Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vijojmë me rehabilitimin e rrugëve nëpër fshatra.


Nisin punimet për rehabilitimin e rrugës së lagjes “Doksani” fshati Dars.
Po punohet në hapjen dhe shtrimin për herë të parë të kësaj rruge.
#bashkiaqëduam#rrugëtqëduam

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *