Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vijojmë me operacionin humanitar në ndihmë të familjeve në nevoje.

Vijojmë me shpërndarjen e ndihmave, pranë familjeve më në nevoje.
Këtë herë ndihmat janë mundësuar nga Rezervat e Shtetit dhe janë shpërndarë në të gjitha njësitë administrative të Bashkisë Klos.
#rezervat_materiale_të_shtetit
#bashkëmundemi#çdo_ditë_pranë_jush ✅

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *