Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vazhdojnë bisedimet për implementimin e projektit ndërkufitar ” Zbulimi i atraksioneve të fshehura” .

Në kuadër të projektit ndërkufitar “Zbulimi i atraksioneve turistike” , ku Bashkia Klos është një ndër përfitueset e projektit, që do zbatohet midis Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut, sot u zhvillua takimi i radhës këtë herë në ambientet e Bashkisë Klos.
Patëm nderin të kishim prezent delegacionin e Bashkisë së Demir Hisar të Maqedonisë së Veriut me Kryetarin Z.Marjance Stojanovski si dhe përfaqësues të organizatës partnere FLAG.
Gjatë takimit u diskutua mbi ecurinë e zbatimit të projektit, si dhe u percaktua plani i punës për periudhën në vijim.
Kujtojmë që projekti ka si qëllim zbulimin e atraksioneve turistike në dy vendet fqinje, duke bërë të mundur zhvillimin e turizmit dhe ruajtjen e trashëgimisë kulturore. Në Klos do të investohet në ndërtimin e muzeut etnografik, përmiresimin e infrastrukturës turistike në zonën e Balgjaj, Ura e Vashës e zona të tjera potenciale, si dhe në mbështetjen e promovimin e ofruesve të produkteve lokale.
Projekti financohet nga Bashkimi Europian, në kuadër të programit ndërkufitar 2014-2020 midis Shqipërisë dhe Maqedonisë se Veriut.
FLAG
Discovering hidden attractions

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *