Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Trajnime me sektorin publik, në kuadër të projektit “Zbulimi i Atraksioneve të fshehura”.

Mikpritja e njerëzve është përparësia kryesore e destinacionit tonë të vetëm për udhëtime aventuriere, në një udhëtim me dy vende në Shqipëri dhe Maqedoni.

Njerëzit tanë që jetojnë në fshatrat e fshehura në zonën e Klosit do t’ju mirëpresin në perlat e fshehura të natyrës duke ofruar ushqim të shijshëm dhe aktivitete aventureske.

Në këtë trajnim u punua për përcaktimin e produkteve turistike që do të paraqesin më të mirat nga rajoni ndërkufitar, me pjesmarrjen e përfaqësuesve të sektorit publik në Klos së bashku me Kryetarin e Bashkise Klosit z. Ilmi Hoxha.

Si mund të zbulojmë atraksionet e fshehura të Klosit dhe t’i bëjmë ato të arritshme për turistët nga e gjithë bota.

Një udhëtim-dy vende

#hiking #ushqim #njerëz të mirëpritur #jashtë rrugës #EUforYOU🇪🇺

Zbulimi i atraksioneve të fshehura në rajonin ndërkufitar Me #ipa2cbcmkal