Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

77-vjetori i çlirimit të trevës së Matit.

Sot me rastin e 77-vjetorit të çlirimit të trevës së Matit, u zhvillua një ceremoni përkujtimore te Lapidari në fshatin Suç, së fundmi i ngritur nga Bashkia Klos në nderim të kësaj date historike. Pjesë e ceremonisë ishin përfaqësues nga Organizata e Veteranëve Klos e Mat si dhe përfaqësues nga bashkia Klos e Mat, banorë të zonës, etj.Nder dhe lavdi përjetë atyre që dhanë jetën për çlirimin e #Matit!Lavdi aktit heroik të Dëshmorëve të LANÇ! GËZUAR DITËN E ÇLIRIMIT TË MATIT!