Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Trajnime me sektorin privat lidhur me ofrimin e shërbimeve turistike në kuadër të projektit “Zbulimi i Atraksioneve të fshehura”.

Pjesë e trajnimeve për projektin “Zbulimi i Atraksioneve të fshehura” ishin edhe përfaqësues të sektorit privat, të cilet janë shtylla kryesore e bashkëpunimit për zhvillimin e turizmit në Klos.

Mirëpritja e njerëzve është përparësia kryesore e destinacionit tonë të vetëm për udhëtime aventuriere në një udhëtim me dy vende në Shqipëri dhe Maqedoni.

Në trajnim u punua në përcaktimin e produkteve turistike që do të paraqesin më të mirat nga rajoni ndërkufitar. U diskutua sesi mund të jenë disa mënyra për zhvillimin e bizneseve turistike për të patur më shume impakt në turizëm si dhe per te mundësuar zhvillimin ekonomik të tyre.