Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tetori rozë🎀

Aktivitet nĂ« kuadĂ«r tĂ« muajit tetor, “Muaji i ndĂ«rgjegjĂ«simit pĂ«r kancerin e gjirit” .NĂ« bashkĂ«punim me NjVKSH Mat dhe QendrĂ«n ShĂ«ndetĂ«sore Klos, zhvilluam takim sensibilizues me gratĂ« e vajzat e Klosit. GjatĂ« takimit u bisedua rĂ«ndĂ«sia e kontrollove tĂ« shpeshta mjekĂ«sore, si dhe u prezantua historia personale e njĂ« gruaje qĂ« ka fituar mbi sĂ«mundjen.Diagonstifikimi i hershĂ«m shpĂ«ton jete. #TetoriRozĂ«

#QendraShëndetësoreKlos#NjVKSHMat+12

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *