Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Takim miqësor me familjet e veteranëve .

Në  kuader të  përgatitjeve kushtuar 75-vjetorit të  Çlirimit të Shqiperise ,realizuam sot një takim miqësor e bashkëbisedim të ngrohtë me veteranët e Bashkisë Klos e pasardhesit e tyre.

Së  bashku, shkëmbyem mendime sesi mund të nderojmë  më se miri figuren e çdo deshmori që kontribuoj në emër të  atdheut dhe sesi mund ti ruajmë e mbartim më te mirat vlera te trasheguara prej ty.

Pjesë e takimit ishin të gjithë familjet e veteranëve  ,nga të gjitha  njësite e administrative dhe qytetit të Klosit.

Kyetaria e këshillit bashkiak Znj. Valbona Kola nderoi me certifikatë mirënjohje për kontributin e dhenë prej vitesh në ruajtjen e trashëgimisë së vlerave të familjeve të veteranëve , kryetarin e  organizatës së veteranëve  Z.Besim Balliu.

Krenari, emocion, përulesi dhe mirënjohje për heronjtë tanë qe dhanë gjakun për më  të bukurën Shqiperi.

#75vjetoriiclirimit

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *