Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

FTESË PËR DËGJESË PUBLIKE!

TË NDERUAR QYTETAR TË KLOSIT DHE NJËSIVE ADMINISTRATIVE GURRË, XIBËR DHE SUÇ

Në kuadër të hartimit të buxhetit vendor për vitin 2020, Bashkia Klos  ka filluar diskutimin dhe dëgjesat publike në të gjitha njësitë.

Kryetari i Bashkisë dhe Këshilli Bashkiak fton përfaqësues të biznesit dhe qytetarët për të marrë pjesë  në këtë bashkëbisedim dhe për të shprehur  sygjerimet e tyre.

Dëgjesat do të zhvillohen sipas grafikut të mëposhtëm dhe pjesëmarrja juaj në këtë takim  është mjaft e rëndësishme.

                                                      GRAFIKU I DËGJESAVE

Klos                                                                                                 21.11.2019 ora 11:00

Njësia Administrative Gurrë                                                           20.11.2019 ora 15:00

Njësia Administrative Xibër                                                           21.11.2019 ora 14:00

Njësia Administrative Suç                                                              20.11.2019 ora 13:00

JU MIRËPRESIM!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *