Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Situata pas orës 13.00, sot në Klos


Falenderojmë qytetarët për bashkëpunimin dhe ndërgjegjësimin në luftën me armikun e padukshëm.
Sërisht qytetarët e Klosit vërtetuan qytetarinë dhe përgjegjshmërinë e tyre.
Pas orës 13.00 janë respektuar oraret e lëvizjeve të vëna nga autoritetet shtetërore.
#qëndronështëpi
#TiNukDoJeshKurreVetëm
#bashkëmundemi
FRIKE JO, KUJDES PO SHUME MADJE✅

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *