Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Së shpejti një qendër multifunksionale në Klos, Ilmi Hoxha: Rinia, prioriteti ynë!

I privilegjuar të mirëprisja dje, Delegacionin Europian në Shqipëri, me mbështetjen e të cilëve vjen për herë të parë në Bashkinë Klos:

📍Një qendër multifunksionale për të rinjtë;

📍Shërbim lëvizës për kujdesin shoqëror dhe shëndetësor;

📍Mbi 50 aktivitete edukuese, ndërgjegjësuese dhe informuese për të rinjtë e zonës;

Me të rinjtë, për të rinjtë!

#Europianunionalbania

#bashkiaklos

#shoqatakreo

#Njësiaeintegrimiteuropianbashkiaklos

#Shqipëriaeardhmjajonë

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *