Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Rregullat e Reja

#RregullatEReja

👇

Çdo qytetar mund të kontribuojë në kufizimin e përhapjes së #COVID19.

Nga nesër kufizohet lëvizja nga ora 22:00 -06:00 në të gjithë vendin, me përjashtim për motive pune, emergjenca shëndetësore, apo nevoja të domosdoshme.

Ndalohen aktivitetet e bareve – restoranteve nga ora 22:00 – 06:00.Ruaji veten dhe të tjerët rreth jush. Vendos maskë, respekto rregullat! #KufizoKontaktet

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *