Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

RIKUJTESË, nxitoni të përfitoni bursën, për të gjithë nxënësit e arsimit parauniversitar.

Bashkelidhur do te gjeni dokumentat që nevojiten

 Bashkia Klos në bazë të vendimit të Këshillit të Ministrave njofton të gjithë NXËNËSIT e arsimit parauniversitar në institucionet arsimore publike, të paraqiten pranë zyrës së Sektorit të
Arsimit, Kulturës, Rinisë dhe Sportit, për tu informuar mbi kushtet dhe kriteret e PËRFITIMIT TË BURSËS për vitin shkollor 2020-2021.

 Afati i dorëzimit të dokumentacionit është brenda datës 20.11.2020.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *