Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Respekto rregullat 👉🏻 kufizo përhapjen e COVID-19 🦠

Nisur nga situata epidemiologjike në vend, ju bëjmë thirrje për të respektuar rregullat që duhet të ndiqen për parandalimin e virusit Covid-19 . Nga ana e saj , Bashkia Klos ka marrë të gjitha masat e nevojshme për dezinfektimin e të gjitha hapësirave publike duke nisur nga Qendra Shëndetësore , lokale, hyrje pallatesh e në të gjitha hapësirat me përqëndrim të lartë të njerëzve.
Ju ritheksojmë rëndësinë e mbajtjes së maskës. Maska mbron ju dhe të tjerët rreth jush.

Të bëjmë përpjekje të gjithë bashkë, duke respektuar rregullat:
😷Vendosni maskĂ« dhe barriera mbrojtĂ«se nĂ« tĂ« gjitha ambientet e mbyllura;
↔️ Respektoni distancĂ«n;
🧼 Ruani higjienĂ«n vetjake dhe kolektive.
#MbroVeten #MbroTĂ«TjerĂ«t 🤜#COVID19🤛

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *