Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Bashkia Klos shpallet fituese e thirrjes së dytë të projektit IADSA, “E-MOTION : Mobilizimi i shkollës për ECO-inovacione në Bashkinë e Klosit”.

Projekti konsiston në nisjen e punimeve për rikonstruksionin e palestrës së shkollës 9- vjeçare “Tahir Hoxha” si dhe kthimin e saj në një qendër multifunksionale.Ky projekt ka si qëllim përmirësimin e shërbimeve arsimore në Bashkinë Klos, përmes prezantimit të praktikave të reja mësimore cilësore, inovative dhe gjithëpërfshirëse të nxënësve përmes krijimit të standarteve europiane, falë blerjes së pajisjeve të reja sportive, shërbimit audio, ideve jeshile si koshi i plehrave, kopshti i shkollës dhe diferencimi i grupeve të grumbullimit të mbeturinave, me qëllim minimizimin e vazhdueshëm të mbeturinat në hapësirat publike.Fondi i projektit është në vlerën 47.297.250 Lekë

Fëmijët janë e ardhmja jonë.

#Ambasciata d’Italia a Tirana

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *