Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Rehabilitohet rruga “Mali i Epërm ” , në fshatin Ketë.✅


Pas më shum se 20 vitesh rehabilitohet rruga e fshatit Ketë nga një sfilitje për më shumë se 3 orësh, sot në Ketë arrihet për 30 minuta. Me insistimin e Kryetarit të Bashkisë z. Ilmi Hoxha, bëhet e mundur zgjerimi, rehabilitimi dhe rikonfigurimi i rrugës së Fshatit Ketë rruga “Mali i epërm” në Lagjet Muçaj e Kurtej të Njësisë Administrative Xibër, falë disponibilitetit të treguar nga ana e firmës ndërtuese që po operon në këtë zonë.
#rrugët_që_duam#bashkia_që_duam#Klosi_që_duam 😊

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *