Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Aksion pastrimi në të gjithë territorin e bashkisë

Të gjithë bashkë për një mjedis të pastër! 🙌🙌
🌍♻️
Bashkia Klos realizoi ditën e premte një aksion pastrimi në të gjithë territorin e saj.
Në bashkëpunim me prefekturën e Qarkut Dibër , e gjithë administrata dhe të gjitha strukturat e tjera të bashkisë morën pjesë në aksion duke nisur nga ora 9:00 e mëngjesit e ditës së premte, datë 12.06.2020.
Pastrimi u realizua në të gjithë Qarkun Dibër si nismë për Planin Kombëtar të Zhvillimit të Turizmit për vitin 2020.
Forumi Mjedisor Klos
#Një_mjedis_i_pastër_sot_Një_jetë_më_e_mirë_nesër ✅
#Të_gjithë_bashkë_mundemi#mjedis_sa_më_të_pastër

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *