Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Pusho shqip, vizito Klosinđź’š Balgjaj

Balgjaj, një atraksion turistik që gjendet në territorin e Bashkisë Klos.
Një ndër mrekullitë me të cilat natyra e ka bekuar këtë zonë.

Mali i Balgjajt në Bashkinë e Klosit ndodhet mbi fshatrat Kurdari dhe Patin.
Ai është me lartësi 2101 metra mbi nivelin e detit. Relievi është i copëtuar, proceset akullnajore e kanë përpunuar kurrizin e këtij mali dhe kanë formuar cirqe, lugje e kreshta akullnajore, në të cilat gjenden rreth 15 liqene akullnajore, të përhapura kryesisht në pjesën veriore dhe qendrore të kurrizit që i përkasin Bashkisë Klos.
Pamja që të ofron ky mal teksa qëndron në të, është mahnitëse, e ndërthurur me bimësi, ujë e male.

#PushoshqipvizitoKlosin💚#vizitklosin #liqenetbalgjaj #smilealbania😊🇦🇱 #visitalbania #pushimenĂ«shqipĂ«ri

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *