Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Punë kudo #Rrugë_rurale

Përfundon rehabilitimi i rrugës kryesore të fshatit Gurrë e Vogël,📍ndërkohë puna vijon për sistemimin e rrugëve në lagjet Kurtaj, Lezaj, Ahmati dhe Koçi të këtij fshati.

#rehabilitim#rrugë#shërbime#infrastrukturë

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *