Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Në serat e Alban Ndreut, emigranti i kthyer në vendlindje për të investuar në bujqësi!

Në serat e Alban Ndreut, emigranti i kthyer në vendlindje për të investuar në bujqësi, i cili i vetëm ja ka dalë të ndërtojë një qendër agroturizmi me peisazhin🏞 e mrekullueshëm të fshatit të lindjes së tij, Kurdari. 🏡

#Albani merret kryesisht me prodhimet bujqësore të serave, me vreshtari si dhe me pemë frutore, prodhime bio jo vetëm për zonën nga vjen, por edhe më tej.🍅🍏

#bujqësi#agroturizim#prodhime_bujqësore#bio#vreshtari#sera#pemtari

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *