Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Prezantim online i udhëtimeve kulturore dhe aventurore në zonën e Demir Hisarit si pjesë e paketave të udhëtimit me një drejtim në zonën ndërkufitare, për projektin “Zbulimi i Atraksioneve të fshehura”.

Prezantimi i sotëm i FAM TRIP-online përmes aktiviteteve të transmetimit të drejtpërdrejtë nga vende të ndryshme, promovimi i udhëtimeve kulturore dhe aventurore në zonën e Demir Hisarit si pjesë e paketave të udhëtimit me një drejtim në zonën ndërkufitare 👨‍💻👩‍💻⛰⛺️ 🏕🏞 🌄

Zbulimi i atraksioneve të fshehura në rajonin ndërkufitar🇪🇺, Demir Hisar🇲🇰and Klos🇦🇱