Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Përfundon java e “KLOS SUMMER CAMP”

KLOS SUMMER CAMP

Në fundin e një jave plot gjallëri, lojëra, festë, argëtim, mbrëmë u zhvillua festa përmbyllëse e aktivitetit të Kampit Veror Klos.

Nën tingujt e muzikës për disa orë në qendër të qytetit kaluam disa momente me fëmijët, që kanë qenë pjesë e kampit dhe jo vetëm.

Faleminderit fëmijë që me mirësinë tuaj i dhatë jetë këtij aktiviteti!

Faleminderit ju prindër për angazhimin tuaj!Me anë të kësaj video ju përcjellim disa nga momentet që fëmijët kanë kaluar gjatë gjithë javës së kampit.

Ky aktivitet u zhvillua në kuadër të projektit “E-Motion: Mobilizimi i Shkollave për Eco-Inovacione në Bashkinë e Klosit”. i financuar nga Italian-Albanian Debt for Development Swap Programme IADSA dhe i zbatuar nga Bashkia Klos, me partneritet me

Caritas RrëshenVIS AlbaniaCISP Sviluppo dei Popoli

Youthsummercamp#kampiverorklos#Gusht2021

https://fb.watch/7JSVUX1foe/