Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Shkollat ishin gati sot për të pritur fëmijët për fillimin e mësimit plotësues.

U punua gjatë për rregullimin e mjediseve të brendshme me riparime, lyerje dhe dezinfektim që infrastruktura e shkollave të jetë në gjendje të mirë për fillimin e vitit të ri shkollor.

Shëndeti dhe siguria juaj prioriteti ynë!

Vëmendje e veçantë i është kushtuar respektimit të masave anti-Covid duke siguruar ambjente të sigurta për nxënësit dhe mësuesit.Bashkia Klos uron një vit shkollor sa më të mbarë për të gjithë nxënësit, suksese në rrugën e dijes!

#arsim#mbaj#maske#viti_i_ri_shkollor_2021#BashkiaKlos