Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Sot dita e 3-të e Kampit Veror që po zhvillohet në Klos.

Fëmijët janë lumturia jonë

Sot dita e 3-të e Kampit Veror që po zhvillohet në Klos.

Aktivitete edukative, punë kreative, argëtim, lojëra e kërcime janë momentet që fëmijët po kalojnë së bashku në Kampin Veror #Klos.

Nxitoni të bëni pjesë fëmijët tuaj pasi kanë mbetur edhe 2 ditë nga përfundimi i aktivitetit.Organizimi i Kampit Veror ka për qëllim t’i ofroje fëmijëve një javë të mbushur me aktivitete argëtuese dhe edukuese përmes së cilave fëmijët kanë mundësinë të zhvillojnë aftësitë e tyre, të mësojnë diçka të re dhe më e rëndësishmja të argëtohen.

Kampi monitorohet nga stafi përgjegjës për ndjekjen e projektit nga bashkia, si dhe zbatohet nga partnerët në projekt.Italian-Albanian Debt for Development Swap Programme IADSACaritas RrëshenVIS Albania @CISP Shqipëria,#youthsummercampklos#kampiverorklos#tambrojmemjedisin

#riciklim

#ndergjegjesim#edukim23-27 Gusht 2021