Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Përkujtohet 80 vjetori i aksionit të Çetës Partizane të Matit në Xhere të Çelës!

Ky aktivitet i zhvilluar për herë të parë nga Bashkia Klos, nderoi dy dëshmorët e rënë për liri në “Xhere të Çelës”, kundër pushtuesve fashistë, Shaban Likën dhe Shaban Hoxhën.

Të pranishëm në këtë aktivitet përkujtimor ishin përfaqësues të institucioneve vendore dhe familjarët e dëshmorëve të Atdheut.

Mirënjohje dhe përulje për të gjithë Dëshmorët e Atdheut🇦🇱🇦🇱

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *